DOWNLOAD ONZE APP

Als internationaal chauffeur wordt u bijna dagelijks gecontroleerd. Heeft u zich gehouden aan de rij- en rusttijden, bent u niet te zwaar beladen of zijn alle documenten wel in orde? Allemaal redenen voor veelal hoge boetes wanneer u deze zaken niet op orde heeft. Maar wordt u wel op de juiste wijze gecontroleerd? Wat zijn uw rechten en plichten op het moment van controle? Wat mag de agent wel en wat mag niet? Klopt het boetebedrag wel bij de overtreding? Waarop wordt het meest gecontroleerd? Waar in Europa wordt het meest gecontroleerd? Allemaal vragen waar wij u mee kunnen helpen!

 

HOE ONZE APP WERKT

Legal Control is de (gratis) applicatie die laat zien waar de transport-controles zijn. Een controle kost al gauw een uur van uw kostbare tijd. Help elkaar en geef de controles door! Het uitwisselen van controles tussen vrachtwagenchauffeurs is zeer gemakkelijk. Een controle locatie eenvoudig doorgeven met GPS. Continu actuele controle locaties zichtbaar door heel Europa, zowel in een lijst als op de kaart. Bij installatie geeft de App controles weer in een straal van 250 kilometer rondom uw locatie.

 

Functies

> Direct alle locaties zien in de lijst op volgorde van afstand
> Meldingen bevatten details over aantallen en omvang
> Meldingen worden weergegeven op de kaart
> Direct zelf een melding plaatsen
> Eenvoudig assistentie aanvragen bij een staande houding
> Eenvoudig een onrechtmatige boete rapporteren bij het IRU
> De App is in verschillende talen

 

Let op

> Een locatie plaatsen gaat via GPS.
> GPS en data moeten ingeschakeld zijn bij het gebruik van de App.
> Legal Control kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor het niet "up to date" hebben van informatie en de verkeersovertredingen van haar gebruikers.

Terug naar boven